Duflex Mechatronics verhuisd (nieuwe locatie vanaf 7 augt 2017)

 

WIJ ZIJN VERHUISD

Kolk 9 6662 WE Elst  GLD


Duflex Mechatronics adviseert, ontwikkelt, bouwt en test "Tailor made" totaal oplossingen voor diverse branches. 

Wij ontwikkelen en bouwen unieke oplossingen voor klanten, om zo een groter onderscheidend vermogen voor de klant te realiseren, en een voorsprong te laten houden in de markt. Diverse van onze projecten hebben er voor gezorgd dat er weer productie terug komt uit lage lonen landen met een groot succes.

Onze kracht zit in het goed omzetten van een klantvraag naar een oplossing die past, zowel technisch als financieel. 

Wij onderscheiden ons doordat er erg veel praktische en theoretische kennis direct aanwezig is door de bijna 20 jaar ervaring in specials op allerlei gebieden, we hebben ook het vermogen ons snel in te leven in de klant en daar met passende oplossingen te komen.

Met een enthousiast multi-disciplinair team en een moderne toolshop, kunnen we de meeste oplossingen in eigen huis ontwikkelen, uitwerken, produceren, bouwen, programmeren en testen. De engineers die de projecten ontwikkelen maken de projecten ook, van een idee tot de oplevering wat een grote betrokkenheid geeft met de klant en zijn uitdagingen.

Voor het item "Smart Industry " bent u hier op het juiste adres, wij zijn instaat uw complete proces te overzien en te automatiseren van de productie tot aan een willekeurig bovenliggend systeem (ERP,SAP).

INTRO DUFLEX EN SMART INDUSTRIE